پرچمداران وان پلاس در مدت زمان کوتاهی که از عرضهشان میگذرد،توانستهاند مورد توجه بسیاری از کاربران در سرتاسر دنیا واقع شوند. در این مقاله به بررسی این پرچمداران پرداختهایم. با جی تک نیوز همراه باشید.
مقدمه
شرکت وان پلاس(one plus) همچنان در تلاش است تا جایگاه خود را در صنعت اسمارتفونها پیدا کند و در آخرین تلاش خود، سری وان پلاس ۹ را عرضه کرده است. گوشیهای وان پلاس ۹(one plus ۹) و وان پلاس ۹ پرو(one plus ۹ pro) با همکاری شرکت Hasselblad ساخته شدهاند. لازم به ذکر است که همکاری این دو شرکت در راستای بهبود عملکرد دوربین این نسل از پرچمداران وان پلاس بوده است، اما سوالی که پیش میآید این است که آیا این گوشیها میتوانند تصاویری در قامت یک پرچمدار واقعی ثبت کنند یا خیر.
وان پلاس برای این سری، از شعار”بهترین عکس شما” استفاده کرده است و به همین دلیل، انتظارات از این سری تا حد زیادی بالا رفته است.
شرکت وان پلاس قراردادی سه ساله با شرکت Hasselblad امضاء کرده است و اولین گوشیهایی که از این همکاری سود خواهند برد، وان پلاس ۹ و وان پلاس ۹ پرو خواهند بود. این دو شرکت در زمینه بهبود کنتراست و پردازش رنگ با یکدیگر همکاری داشتهاند.
ظاهر وان پلاس ۹ پرو، تفاوت آشکاری با نسلهای قبلی ندارند و تنها مقداری تغییرات برای بهبود ارگونومی این گوشیها در نظر گرفته شده است. در این گوشیها دیگر از چیدمان خطی لنزهای دوربین خبری نیست و اینبار لنزهای دوربین در یک قاب مستطیل شکل قرار گرفتهاند.
نمایشگر وان پلاس ۹ پرو از یک فناوری جدید استفاده میکند که باعث میشود مصرف باتری حداقل ۵۰ درصد کاهش یابد. این کاهش مصرف به لطف فناوری LTPO اتفاق میافتد. این فناوری باعث میشود نرخ بهروز رسانی نمایشگر از ۱ هرتز تا ۱۲۰ هرتز در شرایط متفاوت و بسته به نیاز کاربر متغیر باشد.
مانند گوشی وان پلاس ۸ تی(ONE PLUS ۸T)، گوشی وان پلاس ۹ پرو نیز از باتری دو سلولی که از فناوری شارژ ۶۵ واتی پشتیبانی میکند، استفاده میکند. این فناوری قادر است تا باتری را در مدت زمان ۳۰ دقیقه شارژ کند اما وان پلاس با بهبودهای نرمافزاری توانسته است این زمان را بهبود بخشیده و زمان مورد نیاز برای شارژ باتری را کمتر کند. لازم به ذکر است که این گوشی دارای آداپتور شارژ ۵۰ واتی نیز هست.
مشخصات وان پلاس ۹ پرو
بدنه: فریم آلومینیومی بدنه شیشهای، گوریلاگلس سه بعدی در قاب پشتی، نمایشگر منحنی، گوریلاگلس ۵ در قاب پشتی و جلویی گوشی.
نمایشگر: اندازه ۶.۷ اینچ از جنس امولد(AMOLED) با فناوری LTPO، عمق رنگ ۱۰ بیتی، نرخ بهروز رسانی ۱۲۰ هرتزی، پشتیبانی از HDR۱۰+، MEMC، روشنایی حداکثر ۱۳۰۰ نیت، رزولوشن ۳۲۱۶*۱۴۴۰.
پردازنده: اسنپدراگون ۸۸۸ ساخت شرکت کوالکام(Qualcomm) با فناوری ۵ نانومتری، هشت هستهای( یک هسته با فرکانس ۲.۸۴ گیگاهرتز، سه هسته با فرکانس ۲.۴۲ گیگاهرتز و ۴ هسته با فرکانس ۱.۸۰ گیگاهرتز)، پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۶۰(adreno ۶۶۰).
حافظه: ۸ یا ۱۲ گیگابایت از نوع LPDDR۵ به همراه ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی.
سیستم عامل: رابط کاربری OxygenOS بر پایه اندروید نسخه ۱۱
دوربین: لنز اصلی: ۴۸ مگاپیکسلی ساخت سونی با مدل IMX۷۸۹، لنز فوق عریض: ۵۰ مگاپیکسلی ساخت سونی با مدل IMX۷۶۶، لنز تله فوتو: ۸ مگاپیکسلی، لنز مونوکروم: ۲ مگاپیکسلی.
دوربین جلو: لنز ۱۶ مگاپیکسلی ساخت سونی با مدل IMX۴۷۱.
فیلمبرداری: کیفیت ۸K در حالت ۳۰ فریم بر ثانیه، ۴K در حالت ۶۰،۱۲۰ و ۳۰ فریم بر ثانیه، فیلمبرداری اسلوموشن(slow motion) با کیفیت ۷۲۰،۱۰۸۰ و ۴۸۰ و ۲۴۰ پیکسل.
باتری: ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی. پشتیبانی از فناوری شارژ ۶۵ واتی، پشتیبانی از فناوری شارژ ۵۰ واتی بیسیم، قابلیت شارژ معکوس ۵ واتی.
دیگر مشخصات: حسگر اثر انگشت داخل نمایشگر، سنسور RGB
جدا از اندازه نمایشگر و رزولوشن آن، تفاوت اصلی وان پلاس ۹ و وان پلاس ۹ پرو در بهرهگیری از لنز تله فوتو است. دوربین اصلی از لنز IMX۷۸۹ ساخت سونی استفاده میکند. لنز فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی است و از قابلیتهای جدیدی بهره میبرد.
قابلیت فیلمبرداری با کیفیت ۸K در حالت ۳۰ فریم بر ثانیه و کیفیت ۴K در حالت ۱۲۰ فریم بر ثانیه نیز فراهم شده است. قابلیتی نیز برای فیلمبرداری در شب نیز در نظر گرفته شده است که فیلمبرداری در نور کم را میسر میکند.
ما بیصبرانه منتظر دیدن کیفیت تصاویر ثبت شده با این گوشیها هستیم. همچنین باتری این گوشی و مدت زمانی که گوشی را آماده به کار نگه خواهد داشت نیز بسیار جذاب خواهد بود. در زمینه باتری، نمایشگر کممصرف و پردازنده اسنپدراگون ۸۸۸، نقش بسیار مهمی ایفا میکنند.
در ادامه بررسی پرچمدار جدید وان پلاس به شما خواهیم گفت که آیا این پرچمدار یک گوشی کاملا جدید است و یا اینکه صرفا تکراری است از نسلهای پیشین.
جعبه گشایی
به نقل از gsmarena، در جعبه دریافتی از شرکت وان پلاس، هر دو گوشی وان پلاس ۹ و وان پلاس ۹ پرو موجود بودند و در کنار آنها یک گارد محافظ و آداپتور شارژ ۵۰ واتی قرار داشت. خبر خوشحالکننده این است که شارژر بیسیم این نسل از پرچمداران وان پلاس، از USB-C پشتیبانی میکند.
باید بگوییم که جعبه محتوی این پرچمداران به خوبی طراحی شده است. هنگامی که جعبه را باز میکنید اولین چیزی که مشاهده میشود خود گوشی است. در زیر گوشی نیز گارد محافظ، آداپتور شارژ و یک کابل type-c نیز مشاهده میشود.
گارد محافظ همراه با گوشی به صورت مات طراحی شده است. البته توجه داشته باشید که لوازم جانبی همراه با گوشی در برخی از بازارها عرضه نمیشوند و علت اینکار همچنان مشخص نیست.
دو موردی که وان پلاس همیشه آنها را در کنار گوشیهای خود قرار میدهد، برچسبهای مخصوص وان پلاس و یک نامه از بنیانگذار این شرکت یعنی آقای pete lau است که مشتریان را به شرکت در انجمنهای شرکت ترغیب میکند.
طبق معمول هیچ تجهیزات صوتی در کنار گوشی قرار داده نشده است.
نظرات کاربران